Har hittar du något för alla! Både från hav och land givevtis. Vi är nogranna med vilka leverantörer vi väljer så du skall få den bästa tänkbara smakupplevelsen här hos oss.
Meny a la carte
Denna menyn gäller från 28 mars 2024 fredagar & lördagar från kl. 18
Önskas färska skaldjur så måste detta förbeställas!
Kontakta oss på 0525-14000 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Hembakat filmjölksbröd smaksatt med rökt tång, baguette & tångknäcke med vispat tångsmör.
Naturellt med citron
Med wasabidressing & yuzurostade sesamfrön
Med pepparrot, champagne, äpple & dill
Pilgrimsmussla & räkor marinerade i citrus smaksatt med chili. Serveras med rättika, mango, gurka, rostad majs, avokadokräm & friterad gyoza.
Matjessill, brynt smör, kokt potatis, hackat ägg, finhackad rödlök, gräslök samt friterad potatis.
Serveras med confiterad äggula, friterad kapris, picklade betor, dijonsenapskräm & potatiskrisp.
Chilistekt Portabello i ångat bao bun bröd med brynt smör & sojamajonnäs toppat med salladslök, koriander, morot & rostade sesamfrön.
Serveras med potatis- & jordärtskockspuré, ramlöksvitvinssås, vårens primörer toppat med vitvinskokta blåmusslor & rostade kvisttomater.
En krämig soppa med touch av saffran, dagens fiskfångst, blåmusslor, handskalade räkor & grönsaker. Serveras med bröd & husets aioli.
Hembakat filmjölksbröd smaksatt med rökt tång, handskalade räkor, husets aioli, ägg, sallad, gurka, tomat, picklad rödlök, dill & citron.
Serveras med potatis- & jordärtskockspuré, brynt hasselnötssmör, betor, örtrostade kvisttomater toppat med potatiskrisp.
Serveras med confiterad äggula, friterad kapris, picklade betor, dijonsenapskräm & potatiskrisp.
Serveras med rostad vitlök- & vit bönpuré, vårens primörer, brynt hasselnötssmör & örtrostade tomater.
Dagens godsak. Serveras med valfritt kaffe & avec.
Serveras på digestivekex smulor toppat med färska bär.
Romkaramelliseradde äpplen på smördegsbotten med vaniljglass
En skopa av kvällens sorbet.
Två kulor vaniljglass och en rykande het espresso att hälla över
Ceviche - Kvällens fisk - Lemoncurd cheesecake
För barn upp till 12 år
Serveras med jordgubbssylt & grädde.
Pankofriterad vit fisk med pommes, aioli & citron
Vaniljglass i rån med jordgubbssylt & chokladtäcke.