Anna Hochholzer är 39 år gammal, född och uppväxt i Tanumshede med föräldrar som i över 28 år drivit eget företag, där hon i unga år även fick hjälpa till att jobba.

Anna har jobbat många år i restaurangbranschen, inom handel och med hästar. (och de sista 8 åren var hon på TanumStrand både i restaurangen och i receptionen.) Sebastian Hochholzer är 47 år och har sina rötter i Grebbestad. Med en mor från Nästegård och en tysk far har Sebastian under några år varit bosatt i Österrike/Tyskland. Han har drivit eget företag i olika former sedan många år tillbaka och är en entreprenör ut i fingerspetsarna. Han driver vid sidan av Grebys också Grebbestad Fiskhandel & Grebbestad Fiskgrossist.

Anna & Sebastian har 2 söner, Leonhard 12 år & Axel 11 år som ni alldeles säkert kommer stöta på om ni befinner er här på Grebys. De bor på en gård strax undanför Grebbestad med 2 hästar.

Vår filosofi när det kommer till Grebys är att Grebys måste drivas med ett stort hjärta och med mycket engagemang! Det är en familjär stämning här hos oss (och det är inte omöjligt att morfar Nils 88 år står för musikunderhållningen på bryggan eller att du får din mat serverad av någon av våra söner.) 

Vi tillsammans med Vår personal kommer göra allt för att ni ska gå härifrån med ett leende på läpparna, mätta i magen och längta tillbaka tills nästa gång ni kan komma tillbaka och njuta av Grebbestad, Grebys och den fantastiska plats vi faktiskt bor på! Hela året!

Go To Top