4 september firar vi Ostronets dag i Grebbestad och vi kommer gästas av Ostronakademien som öppnar ostron mellan kl. 12-16

Vi tar inga bokningar på lunchen utan endast drop-in!

3 & 4 september kommer vi gästas av det fantastiska bandet Strictly People som spelar kl. 21-23 i Böstebar

Boka bord för att säkra era platser! (Fullbokat inne i restaurangen på lördag)

maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.och uppge namn, telefon, antal, tid samt om ni vill sitta i Böstebar eller i restaurangen.

Det är samma meny på båda ställena men i Böstebar tillkommer det en musikavgift på 200 kr/person som går till bandet.

Mer om bandet Strictly People:

Sommaren i Böstebar bjuder på fantastisk musikunderhållning varje kväll från den 9 juli!

 

För att komma i kontakt med oss maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0525-14000

När ni bokar bord tänk på att skriva antal gäster & klockslag!

Vissa kvällar har vi musikunderhållning och då tillkommer en musikavgift till banden. Vill ni inte stanna och lyssna på musik måste ni meddela detta vid bokningen. Banden börjar spela kl. 21.00 & då kan ni boka bord kl. 18.00

Mer info om Böstebar & hur vi hanterar corona:

Lördag den 30 oktober är det dags för Råsjölördag igen! Vi har som vanligt bjudit in massor med lokala hantverkare som säljer närproducerade produkter i Böstebar! Dock kommer vi att kontrollera antalet människor inne i Böstebar med en värd i entrén så det inte blir en folksamling. Vi hoppas också att alla hjälps åt att hålla avstånd och såklart stanna hemma om man känner sig sjuk.

Fredag & lördag 1-2 oktober är det hummerpremiär på Grebys och vi erbjuder en härlig 4-rätters supé för 845 kr/person

Menyn: Halstrad pilgrimsmussla med hummerskum, västerbottenkräm, picklad romanesco & surdegskrutonger toppad med örter.

En halv ört & parmesanost gratinerad hummer med dillmajonnäs.

Hummerbakad rödtunga med aranchini på en bädd av smör & vitlöksslungad savoykål. Serveras med en ostron & champagnesås toppat med friterad grönkål.

Mörk choklad - trio av hallon - salt choklad crumble.

 

Menyn måste förbokas senast 3 dagar innan. Boka på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0525-14000

Avbokningsavgift 500 kr/person om ni inte avbokar er förbeställda supé senast 3 dagar innan 

Go To Top