Hotellet med totalt 9 unika rum stod klart sommaren 2013. Vi har i gamla restaurangen Sjösalen 3 dubbelrum med egen wc/dusch och balkong över bryggan, 1 superior rum, det vi kallar ”prinsrummet” Där satt Grebbestad Prinsarna förr och åt goda middagar.

Bor du i det rummet så bor du på bästa läget med egen stor balkong, stort rum med egen wc/dusch. Sedan i gamla nattklubben Konserven har vi 5 rum varav 4 är familjerum med plats för 4-5 personer i varje. Dessa rum delar på wc och dusch och balkong.

Det gamla dansgolvet är numera ett stort allrum där man kan spela spel, göra sig en kopp kaffe, läsa en bok eller bara mysa. Inredningen är ljus och fräsch i både ny stil blandat med gammalt. Alla rummen har Carpe Diems sköna sängar, platt tv, fritt wi-fi, morgonrockar och tofflor.

Då vi har restaurang i bottenplan av huset kan det förekomma störningsmoment vid vissa tillfällen då vi arrangerar fest och
musikkvällar – fråga gärna hur just ert datum ser ut.

Boka rum på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0525-14000 Vi finns även med på booking.com Vi har 27 bäddar fördelade på 9 rum.

 

Go To Top