Här hos oss försöker vi, så mycket vi kan, använda oss utav det lokala utbudet med råvaror som erbjuds längst den Bohuslänska kusten.

Skaldjuren levereras till oss från Grebbestads Fiskeflotta, Ostronen vi har i våra vatten sägs vara de bästa i världen och de handplockas i havet utanför Grebbestad av bröderna Klemming. Vår fiskleverantör är Hamburgsunds Fisk. Tångbrödet kommer från Grebbestads Tångbrödsbageri och övriga bröd & bakverk bakar Kikki på Sjögrens till oss! 

Vi samarbetar med flera lokala leverantörer såsom; Greby Mejeri, Widéum Gården i Tanumshede, Bengt & Annette Olsson på Säm som odlar ekologiska grönsaker, Nöddö musteri m.f.

Vägg i vägg med Grebys ligger Grebbestad Bryggeri som är Sveriges äldsta microbryggeri som tillverkar mycket goda hantverksöl som ni hittar i vår restaurang!

Allt lagas från grunden och med mycket kärlek! Även om vi är en fisk och skaldjur restaurang så vill vi även kunna servera det bästa köttet till den som inte föredrar skaldjur och då kommer köttet från våra lokala bönder. 

Go To Top