Obs! Avbokningar efter söndagen den 21 Februari debiteras med 25% av kostnaden.
Ostron
Handfångade ostron av bröderna Klemming i Grebbestad.
Serveras med äpple, pepparrot & ostronchampagne.
Matjessill
Vaktelägg, dillemulsion, sotad lök, friterad persiljerot & citronsnö.
Pilgrimsmussla & blåmussla
Romanesco, blåmusselskum, blomkålscremé, dragon & sjökorallsolja.
Varmrökt fjällröding & krispig havskräfta
Wasabisoja, sesamfrön, forellrom, sotad avocado, ingefärspicklad gurka & kryddkrasse.
Kalixlöjrom
Friterat potatisnäste, confiterad äggula, gräslökscremé & picklad rödlök.
Variation på betor
Getostcremé & sötsyrliga röda vindruvor.
Piggvar & kungskrabba
Skaldjurssås, morot, blomkål, forellrom & sjökorall.
Långbakad fläskkarré
Rotfruktskrokett fylld med Västerbottensost, portvinssås, svamp, lingon & äpple.
Torskrygg & Kosterräkor
Pepparrot, brynt citronsmör, pommes Mirette & dill.
Texturer av choklad & havtorn
Frusen & bruten havtornsmousse, chokladterrin, dulce de leche, cointreaumarinerade havtornsbär, chokladjord & havtornscoulis.