Nu på lördag kl. 18.00 så går nästa Gastronomiska Afton av stapeln & vår köksmästare Richard Karlsson har tagit på sig 

den kreativa tänkarhatten igen. Det blir sju rätter med stort fokus på havet & allt vad det har att erbjuda just nu.

I priset ingår ett grebbestadostron med ett glas champagne under välkomstminglet, brödservering samt en pre dessert. 

Vi har endast 30 exklusiva sittplatser denna kväll (finns några platser kvar) bokar bord gör ni på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringer 0525-14000

För att se bilder på vår mat kolla in vår köksmästares instagram konto www.instagram.com/chefrichardkarlsson

Menyn:

 

Grebbstadostron öppnade av Staffan Greby.

 

Rökt filmjölk- & tångbröd. Serveras med ett vispat sjökorallssmör.

 

Friterad kungskrabba i ett nyångat bao bun bröd med tryffelaioli,

picklad rödlök & sjögrässallad.

 

Lättsotad brysselkål med tångsalt, riven parmesanost & brynt citronsmörskum smaksatt med vit tryffel.

 

Stekt dumpling med havskräfta, jordnötsemulsion, chilipicklad morot, koriander, torkad soja & wasabidressing.

 

Sotad pilgrimsmussla i en tång- & rökt makrillbuljong.

 

Citron- & timjanstekt hummerstjärt med tortellini, smörstekt grönkål, friterad ansjovis, citronkräm & rostad hummerbuljong.

 

Ankbröst med trattkantarellarancini, svart tryffel, sotad picklad steklök, kryddkrasse & aroniasås.

 

Passionfruktssorbét.

 

Variation på yoghurt, honung & havtorn.

 

Pris Mat: 1095:-

Pris Dryckespaket: 495:- 

 

Go To Top